Kereta Sewa Kuala Lumpur

NABIL CK ENTERPRISE

Anda mencari perkhidmatan kereta sewa murah kuala lumpur ? Hubungi kami di talian 019 9671127 atau emel kami di hello@nabilchekholid.com

Kereta Sewa KL

Pajak dan jana wang dengan kereta anda ? Berminat ?

Kereta Sewa Murah Kuala Lumpur

NABIL CK ENTERPRISE

Adakah anda merancang untuk melancong dan bercuti didalam Malaysia? Mencari perkhidmatan kereta sewa murah kl yang terbaik di Malaysia ? Kami boleh bantu anda.

Kami mempunyai pengalaman lebih dari 7 tahun dalam industri kereta sewa murah di Malaysia. Apakah kebaikan anda menyewa kereta?

Anda bebas untuk pergi ke mana sahaja lokasi yang anda suka, tidak perlu fikir dengan penjagaan kereta dan jimat. Dengan begitu banyak tempat yang menarik untuk dikunjungi di negara ini, dan semua bandar tidak lebih daripada 4 jam perjalanan dan cara terbaik untuk melihat Malaysia adalah dengan menaiki kereta. 

Kereta Sewa Murah KL

Pilih Tarikh Untuk Sewa Kereta

Rancang dan semak tarikh perjalanan anda untuk mendapatkan tempahan kereta sewa bersama kami

Kemukakan Maklumat Diri

Untuk memudahkan tempahan, anda boleh whatsapp kami kad pengenalan & lesen memandu yang masih sah

Baca & Fahami Terma Syarat

Anda diminita untuk membaca dan fahami terma & syarat sebelum sewa kereta bersama kami

Pembayaran

Kami hanya menerima pembayaran secara online transfer dan bank transfer

Sewa kereta KL bersama kami di Nabil Ck Enterprise

Sewa Kereta Kuala Lumpur

NABIL CK ENTERPRISE

Terma & Syarat

Sewa Kereta KL

 • Salinan Kad Pengenalan/Passport/Pas Pelajar dan Lesen Memandu yang sah dan belum tamat tempoh,serta bil utiliti (bil air/elektrik/astro). Deposit minima RM 100.00 dikenakan semasa menyewa (mengikut jenis kereta).
 • Deposit akan dikembalikan sekiranya kereta dikembalikan dengan baik. Jika tempahan dibatalkan,hendaklah dibuat 3 hari sebelum tarikh kereta diambil,jika kurang dari tempoh tersebut,deposit tidak akan dikembalikan. Caj dikenakan setiap penghantaran dan pemulangan kereta mengikut kawasan.
 • Tiada diskaun pada hari Cuti Umum dan Cuti Sekolah. Sewaan minimum sehari/24 jam. Waktu penghantaran dan pemulangan kereta sekitar jam 8.30 pagi sehingga 10.00 malam, jika di luar waktu urusan,caj RM 20.00 dikenakan.
 • Pada hari Jumaat,rehat untuk solat Jumaat dari jam 12.30 sehingga 2.30 petang. Penghantaran dan pemulangan kereta hanya akan dibuat sebelum dan selepas tempoh tersebut.
 • Kereta yang lambat dikembalikan akan dikenakan caj RM 10.00 (mengikut jenis kereta) bagi setiap jam. Jika lewat lebih daripada 4 jam,caj sehari akan dikenakan.
 • Sekiranya penyewa tidak mengembalikan kereta melebihi tempoh 12 jam dari tempoh penyewaan tanpa sebarang makluman/pemberitahuan kepada pihak kami,laporan polis akan dibuat terhadap penyewa.
 • Penyewa akan mematuhi segala peraturan jalan raya, dan menjadi pemandu berhemat.
 • Penyewa tidak menggunakan kereta ini untuk tujuan jenayah/ maksiat/ penyeludupan dan perlumbaan.
 • Penyewa tidak dibenarkan menukar,mengambil sebarang alat ganti terhadap kereta yang disewa.Laporan polis akan dibuat ,kes curi spare part kenderaan.
 • Penyewa juga berjanji akan menanggung sebarang kerugian, kerosakan dan saman sekiranya berlaku semasa dalam tempoh sewaan.
 • Jika kereta yang disewa terlibat dalam kemalangan dan dimasukkan ke bengkel,penyewa perlu membayar separuh daripada kadar sewa sepanjang tempoh tersebut serta kos pembaikan kereta.
 • Penyewa wajib menjelaskan segala baki tertunggak, kerosakan kenderaan luaran dan dalaman, saman, kompaun jika terdapat semasa tempoh penyewaan.
 • Sekiranya didapati bahagian dalam kereta tertumpah air atau makanan,contoh terkena coklat pada kusyen/air tertumpah di dashboard kereta,panel pintu atau kusyen, caj akan dikenakan.
 • Haiwan peliharaan, durian dan minuman keras,dilarang dibawa masuk ke dalam kereta sewa.

SEWA KERETA MURAH KUALA LUMPUR

FAQ – SOALAN LAZIM

SEWA KERETA MURAH KL

ADAKAH DEPOSIT DIPERLUKAN ?

Deposit bergantung kepada agen kami, setengah agen kami tidak memerlukan sebarang deposit. Minima deposit adalah sebanyak RM 100.00 sahaja

ADA SERVIS PENGHANTARAN ?

Untuk masa ini kami tidak membuat sebarang perkhidmatan penghantaran. Pihak pelanggan dikehendaki datang dan ambil kenderaan di premis kami

ADA DISKAUN UNTUK SEWAAN YANG LAMA ?

Sekiranya pihak pelanggan mengambil lebih dari 3 hari, terdapat diskaun istimewa. Diskaun sehingga 30% kepada pelanggan yang sewa lebih dari 7 hari

APAKAH MAKLUMAT DIPERLUKAN ?

Pihak pelanggan boleh whatsapp kami di 019 2547964 dan kami akan berikan maklumat-maklumat yang diperlukan untuk urusan tempahan

ADA SEBARANG PROMOSI UNTUK PERAYAAN ?

Sekiranya terdapat sebarang musim perayaan, promosi yang berbaloi disediakan kepada pelanggan setia kami atau anda boleh daftar menjadi ahli kami

ADAKAH PEJABAT BUKA PADA HARI MINGGU ?

Ya, pejabat kami buka setiap hari kecuali public holiday. Kami menggalakkan pelanggan agar membuat tempahan awal sekiranya tiba musim perayaan

Kereta Sewa Kuala Lumpur

NABIL CK ENTERPRISE

Kami di Nabil Ck Enterprise adalah syarikat yang menyediakan perkhidmatan kereta sewa murah kl untuk para pelanggan kami. Harga kami lebih murah jika dibandingkan dengan harga pasaran di luar sana.

Kereta sewa kuala lumpur kami juga sentiasa dalam keadaan bersih dan wangi untuk disewa pandu. Selain itu, kami sentiasa menjaga dengan baik kondisi sewa kereta kl kami.  Kepada para pelanggan kami, usah risau dengan sewa kereta kuala lumpur yang bakal anda sewa kelak.

Kami telah membina sistem yang kuat untuk membantu pesanan anda. Sama ada secara langganan atau pengunaan atas permintaan. Sistem ini direka khas untuk memudahkan proses anda. 

Kami telah beroperasi hampir 8 tahun dan telah berkembang di seluruh Malaysia. Bermula dengan menyediakan perkhidmatan sewa kereta murah kuala lumpur dan kawasan berdekatan, kini kami bergerak maju dengan menyediakan di seluruh semenanjung serta Sabah dan Sarwak.

Kepada mereka di luar sana yang mempunyai kenderaan dan ingin menyewakannya, anda boleh hubungi atau emel kami untuk sebarang pertanyaan. Kepada mereka yang ingin sewa kereta murah kl kami, anda boleh baca dan fahami terma dan syarat untuk memudahkan proses sewaan anda. NABIL CK ENTERPRISE  sedia berkhidmat untuk kesenangan anda !

Kereta Sewa KL

SERVIS

Kereta Sewa
SEO
Hubungi Kami